Gisteren zaten we nog heerlijk in de zon en vandaag moeten we op pad met paraplu en jas…. Maar wat was die heerlijke nazomer een cadeautje! Inmiddels liggen de pepernoten alweer in de winkel en moeten we over een maand de klok een uur achteruit zetten. Ja, de winter staat voor de deur….

Terugblik BBQ Boot
Het Wapen van Amsterdam vertrok vanaf de IJkantine met 80 leden en introducés aan boord voor een tocht op het IJ van circa 2 uur. Met een gezellige sfeer en een lekkere BBQ, werden we muzikaal vermaakt door een trio dat hits van vroeger en nu speelde. We bedanken CHAMP Cargosystems, de sponsor van de boot, voor hun gulle bijdrage en ook een woord van dank voor Lufthansa die alle gasten een overheerlijk ijsje aanbood. Wij denken dat we een zeer gewaardeerde traditie in ere hebben hersteld!
De foto’s van de BBQ Boot staan op www.acbc.nl

Brand Restaurant Lieveling
Eind augustus werden we onaangenaam verrast door het bericht dat er een flinke brand woedde in Restaurant Lieveling, onze thuisbasis van het afgelopen jaar. De schade is dermate groot dat het restaurant voorlopig dicht is. Namens het bestuur en leden hebben wij haar heel veel sterkte toegewenst. Wij zijn op dit moment in gesprek met een andere locatie voor de Pubquiz van 17 november a.s. Meer info volgt z.s.m.

Volgende bijeenkomst: Pubquiz
Het einde van het jaar is in zicht dus…..it’s Pubquiz time! Het bestuur is bezig met het bedenken van leuke, interessante, melige, makkelijke maar ook moeilijke vragen. Teams worden zoals altijd door ons samengesteld en over de uitslag wordt wederom niet gecorrespondeerd of gediscussieerd. Wellicht dat er weer spontaan kleine prijsjes ter beschikking worden gesteld maar het gaat natuurlijk om de EER! Zet donderdag 17 november alvast in je agenda; de uitnodiging (inclusief nieuwe locatie) ontvang je medio oktober (je hoeft je nu dus nog niet aan te melden).

Aangeboden: exposure voor jouw bedrijf!
Wil je exposure voor jouw bedrijf bij de leden van de ACBC en tegelijkertijd een bijeenkomst financieel mede mogelijk maken? Word dan sponsor van een bijeenkomst! Wij werken niet met vaste sponsorpakketten; alles vanaf EUR 250,- is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mutaties en suggesties
We verzoeken je vriendelijk om wijzigingen in contactgegevens z.s.m. aan ons door te geven zodat onze database op orde is en blijft. Ken je iemand, werkzaam binnen de vrachtindustrie, die nog geen lid is maar wel interesse heeft in onze bijeenkomsten? Laat het ons weten!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de ACBC,

Esther, Nick en Kiona