Terugblik Pubquiz 19 november
Ondanks enkele last-minute afzeggingen en no-shows was het met 57 leden en introducés gezellig druk tijdens de 2e Pubquiz luchtvracht in Restaurant Lieveling.
Negen teams streden om de eer en om de goodybag, gevuld met leuke geschenken van een aantal sponsors: Emirates, Dobbe Transport, Cathay en ECS, hartelijk dank!
Het winnende team stond onder leiding van Inver Gase (NBK) en de prijs voor het meest originele antwoord op de vraag waar het woord ‘truck’ vandaan komt, ging naar Maarten Rombouts (BTS). Tijdens de Pubquiz werden heerlijke gerechtjes uit de keuken geserveerd; het ontbrak ons aan niets.
Foto’s van deze avond komen z.s.m. op www.acbc.nl te staan.

Nieuwe penningmeester
Tijdens de bijeenkomst van 19 november hebben wij afscheid genomen van Gerda Franssen als penningmeester van de ACBC. Gerda – sinds enkele maanden niet meer in dienst van Luchthaven Schiphol – is onlangs gestart met een opleiding waardoor zij helaas geen tijd meer heeft voor de ACBC. Uiteraard hebben wij haar met een mooie bos bloemen bedankt voor haar goede zorgen in de afgelopen 2 jaar. Gelukkig hebben wij een opvolgster gevonden: Kiona van de Burg, werkzaam bij Champ. Zij zal door Gerda worden ingewerkt zodat ze in januari meteen de contributiefacturen kan versturen. Kiona, van harte welkom in het bestuur!

Plannen 2016
Naast de vier gebruikelijke bijeenkomsten, zijn we van plan om themabijeenkomsten te organiseren, exclusief voor leden van de ACBC. We zijn al in gesprek met diverse partijen over uiteenlopende onderwerpen waar leden mee te maken (kunnen) krijgen in de bedrijfsvoering. Zijn er thema’s die jij graag behandeld zou willen zien? Laat het ons weten. Dan gaan wij kijken of we een spreker kunnen regelen. Hierover ontvang je later meer informatie.
De data voor de reguliere bijeenkomsten maken we z.s.m. bekend. Ons thuisbasis blijft Restaurant Lieveling.

Contributie 2016
Zoals in de vorige nieuwsbrief gemeld, hebben we besloten om voor 2016 de jaarbijdrage gelijk te houden (EUR 100,- p.p. en EUR 350,- voor een bedrijfslidmaatschap, 4 personen).

Sponsors gezocht!
Wil je exposure voor jouw bedrijf bij de leden van de ACBC en tegelijkertijd een bijeenkomst financieel mede mogelijk maken? Word dan sponsor van een bijeenkomst! Wij werken niet met vaste sponsorpakketten; alles is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Kerstarrangement Restaurant Lieveling
In de bijlage vind je het brunch- en dinerarrangement voor 1e Kerstdag van Restaurant Lieveling. Heb je naar aanleiding van de laatste twee bijeenkomsten (letterlijk) de smaak te pakken gekregen en wil je op 1e Kerstdag lekker buiten de deur eten met je familie? Restaurant Lieveling heet je van harte welkom!

Mutaties en suggesties
We verzoeken je vriendelijk om wijzigingen in contactgegevens z.s.m. aan ons door te geven zodat onze database op orde is en blijft. Ken je iemand, werkzaam binnen de branche, die nog geen lid is maar wel interesse heeft in onze bijeenkomsten? Wij horen het graag! We willen niet discrimineren maar vooral dames zijn van harte welkom….

Rest ons nog jou hele fijne Kerstdagen en een gezellige jaarwisseling toe te wensen!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de ACBC,

Esther, Nick en Gerda
PS: het antwoord van Maarten was “Hans Kazan” 😉