Wij zijn 2015 goed begonnen met een gezellige en drukbezochte lenteborrel. Een kort verslag en de foto’s zijn te vinden op onze website.

Financiën
De meeste contributiefacturen zijn inmiddels betaald; er is nog een enkeling die de contributie moet overmaken naar ons. Degene die het betreft, heeft een persoonlijk bericht van ons ontvangen met het verzoek om de betaling per ommegaande in orde te maken.

Volgende bijeenkomst: Haringparty
Traditiegetrouw vindt in juni de Haringparty van de ACBC plaats. We hebben haringman Jan Plat en zijn charmante assistente gevraagd om op donderdag 18 juni de haringen voor ons te bereiden op het privéstrandje van Papa’s Beach House. Noteer deze datum dus alvast in je agenda; de officiële aankondiging volgt snel. Zoals afgesproken zullen de leden van de Schiphol Classics ook voor deze party uitgenodigd worden zodat we weer eens kunnen bijpraten met de ‘oudgedienden’.

Data overige bijeenkomsten
Van meerdere leden kregen wij de vraag om de zomer-BBQ in ere te herstellen en uiteraard willen we daaraan voldoen. De BBQ vindt plaats op donderdag 3 september. Een DJ – aangeboden door Papa’s Beach House – zal voor zomerse muziek zorgen.
Op donderdag 19 november wordt tijdens de 2e editie van de Pubquiz Luchtvracht wederom gestreden om de eeuwige roem. Ook zal er een kleine wijnproeverij plaatsvinden, ons aangeboden door Papa’s Beach House.
Later dit jaar ontvangen jullie meer informatie over deze bijeenkomsten.

Industrie events
Zaterdag 30 mei: ACN voetbaltoernooi op de velden van VV Nieuw Sloten. Voor meer informatie over deelname: Leo de Haas (ACN) of Frits Debois (South African Airways Cargo).

Vrijdag 18 september: 14e Schiphol Air Cargo Golftoernooi (SACGT) op de Haarlemmermeersche Golfclub (HGC). Voor dit sportieve evenement worden sponsors gezocht. Wil je exposure voor jouw bedrijf? Een holebordje met je logo? Jouw bedrijfsnaam verbonden aan de borrel? Je logo op www.sacgt? Neem dan contact op met Marc Kort (Cargo Holland) voor de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de ACBC,

Esther, Nick en Gerda