De eerste helft van 2017 zit erop. We hopen dat iedereen geniet van een heerlijke zomer en dat de accu tijdens de vakantieperiode weer opgeladen wordt voor de resterende maanden van dit jaar. We hebben in ieder geval nog twee ACBC bijeenkomsten in het verschiet.
Terugblik Haringparty
Ruim 115 haringliefhebbers hebben weer genoten van de heerlijke haringen die Volendammer Jan Plat en zijn assistente hadden meegebracht. Het weer liet ons een beetje in de steek maar de sfeer was zoals altijd helemaal super. Het personeel van Westeinder Paviljoen zorgde ervoor dat het ons aan niets ontbrak.
De Haringparty werd gesponsord door Kales Airline Services en ECS Livestock BV waarvoor onze hartelijke dank! De foto’s van de Haringparty staan op de site op http://www.acbc.nl/haring2017/
Onze website is overigens weer helemaal bijgewerkt.

De ACBC gaat varen: 7 september – save the date!

De trossen gaan weer los, de BBQ gaat aan: noteer 7 september alvast in je agenda!
De uitnodiging ontvang je begin augustus. Je hoeft je nu dus nog niet aan te melden

invite BBQ boot2017

 

 

 

 

 

 

Overige events
14-17 september: KLM Open op The Dutch in Spijk. Meer info: www.klmopen.nl

22 september: 16e SACGT
Inschrijven voor het Schiphol Air Cargo Golftoernooi is nog steeds mogelijk maar wacht niet te lang! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het toernooi vindt plaats op vrijdag 22 september op de Haarlemmermeersche Golfclub (HGC). We zoeken ook nog steeds sponsors voor deze gezellige dag. Wil je exposure voor jouw bedrijf en deze dag mede mogelijk maken? Neem dan contact op met Marc Kort (marc.kort@cargoholland.com) voor de mogelijkheden. Meer informatie vind je op www.sacgt.nl

Bedrijfslidmaatschap XL
Naast het goedlopende bedrijfslidmaatschap à EUR 350,- voor 4 personen van hetzelfde bedrijf, introduceren we per 1 januari 2018 het bedrijfslidmaatschap “XL”. We hebben gemerkt dat steeds meer bedrijfsleden met meer dan 5 collega’s naar onze bijeenkomsten komen. Om dit (financieel en organisatorisch) aantrekkelijker te maken is het vanaf 2018 mogelijk om een “XL” te nemen: je betaalt dan slechts EUR 500,- voor maar liefst 6 personen. Dit betekent een besparing van EUR 100,- Mocht je hierin geinteresseerd zijn, neem dan contact op met Kiona (finance@acbc.nl).

Opzeggen lidmaatschap
Uiteraard hopen we dat je volop geniet van de bijeenkomsten van de ACBC maar mocht je onverhoopt afscheid willen nemen van onze netwerkclub, dan zien we je opzegging voor het jaar erop uiterlijk 31 december tegemoet (was voorheen 1 december). Ontvangen we je afmelding na 31 december, dan zijn wij helaas genoodzaakt de contributie voor het jaar erop toch bij jou in rekening te brengen.

Aangeboden: exposure voor jouw bedrijf!
Wil je exposure voor jouw bedrijf bij de leden van de ACBC en tegelijkertijd een bijeenkomst financieel mede mogelijk maken? Word dan sponsor van een bijeenkomst! Wij werken niet met vaste sponsorpakketten; alles vanaf EUR 250,- is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mutaties en suggesties
We verzoeken je vriendelijk om wijzigingen in contactgegevens z.s.m. aan ons door te geven zodat onze database op orde is en blijft. Ken je iemand, werkzaam binnen de vrachtindustrie, die nog geen lid is maar wel interesse heeft in onze bijeenkomsten? Laat het ons weten!
Met vriendelijke groet,
het bestuur van de ACBC,

Esther, Nick en Kiona