Zonnestralen, regenbuien en hagelstenen: in de zomer van 2016 komt het allemaal voorbij. Desalniettemin hopen we dat iedereen geniet of genoten heeft van zijn of haar vakantie; even lekker ontspannen en de accu weer opladen voor de 2e helft van dit jaar!

Terugblik Haringparty
Maar liefst 120 haringliefhebbers kwamen naar de jaarlijkse Haringparty van de ACBC. Het was een prachtige zomeravond en het terras van Restaurant Lieveling was dan ook goed gevuld. Jan Plat uit Volendam had zijn haringkar opgesteld op het terras en samen met zijn charmante assistente maakte hij voor de aanwezige gasten 370 haringen schoon.
De Haringparty werd gesponsord door Virgin Atlantic Cargo en Kales Airline Services waarvoor onze hartelijke dank! De foto’s van de Haringparty staan op www.acbc.nl

De ACBC gaat varen: 1 september – save the date!

Boot2

 

De uitnodiging ontvang je begin augustus.

Overige events
8-11 september: KLM Open op The Dutch in Spijk. Meer info: www.klmopen.nl

Heb jij je al ingeschreven voor het 15e SACGT?
Inschrijven voor het 3e lustrumtoernooi is nog steeds mogelijk maar wacht niet te lang! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het toernooi vindt plaats op vrijdag 16 september op de Haarlemmermeersche Golfclub (HGC). We zoeken ook nog steeds sponsors voor deze gezellige dag. Wil je exposure voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Marc Kort (marc.kort@cargoholland.com) voor de mogelijkheden. Meer informatie vind je op www.sacgt.nl

Aangeboden: exposure voor jouw bedrijf!
Wil je exposure voor jouw bedrijf bij de leden van de ACBC en tegelijkertijd een bijeenkomst financieel mede mogelijk maken? Word dan sponsor van een bijeenkomst! Wij werken niet met vaste sponsorpakketten; alles vanaf EUR 250,- is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mutaties en suggesties
We verzoeken je vriendelijk om wijzigingen in contactgegevens z.s.m. aan ons door te geven zodat onze database op orde is en blijft. Ken je iemand, werkzaam binnen de vrachtindustrie, die nog geen lid is maar wel interesse heeft in onze bijeenkomsten? Laat het ons weten!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de ACBC,

Esther, Nick en Kiona[/fusion_text]