Giet it oan? De eerste schaatstochten zijn verreden maar of de ‘tocht der tochten’ deze winter nog gaat plaatsvinden weten we niet. Af en toe vriest het dat het kraakt maar dan verdwijnen de ijslaagjes en de rijp weer als sneeuw voor de zon. Wat zeker doorgaat in 2017 is het bestuur van de ACBC. Wij gaan ook dit jaar weer gezellige bijeenkomsten voor onze leden organiseren. Zoals altijd zijn ideeën van harte welkom.

Terugblik Pubquiz
De derde Pubquiz luchtvracht werd op 17 november door ruim 70 leden in 10 teams fanatiek gespeeld. Het team onder leiding van Tanja van der Zwan had de meeste vragen goed beantwoord en ging er vandoor met de eer en een tasje met give aways. Na afloop konden de aanwezige leden de mooie ACBC paraplu meenemen. Die bleek goed van pas te komen aangezien de regen met bakken uit de hemel kwam.

Kascommissie
De kascommissie, bestaande uit Edwin de Jongh en Frits Debois, heeft het financieel verslag van 2016 (met alle bijbehorende stukken) goedgekeurd. Daar zijn we uiteraard erg tevreden over. De contributiefacturen voor 2017 worden binnenkort door Kiona naar alle leden gemaild.

Volgende bijeenkomst: Lenteborrel
Omdat de locatie van de Pubquiz iedereen goed is bevallen, zal ook de eerste bijeenkomst van 2017 plaatsvinden in Westeinder Paviljoen in Aalsmeer. Zet donderdag 30 maart alvast in je agenda; de uitnodiging ontvang je binnenkort (je hoeft je nu dus nog niet aan te melden). Wil je deze bijeenkomst sponsoren? Laat het ons weten!

Oprichting Young Professionals
De roep om meer jonge talenten aan luchtvracht te binden heeft geresulteerd in de oprichting van Young Professionals@Schiphol Cargo. Deze club, specifiek gericht op de Nederlandse luchtvrachtbranche, heeft als doel om jonge professionals met elkaar in contact te brengen. De doelgroep wordt gevormd door jonge talenten tussen 25 en 35 jaar met minimaal een afgeronde HBO-opleiding. Ken je of ben je een Young Professional en lijkt het je leuk en interessant om hierbij aan te sluiten? Meld je dan aan via youngprofs@acn.nl.

Aangeboden: exposure voor jouw bedrijf!
Wil je exposure voor jouw bedrijf bij de leden van de ACBC en tegelijkertijd een bijeenkomst financieel mede mogelijk maken? Word dan sponsor van een bijeenkomst! Wij werken niet met vaste sponsorpakketten; alles vanaf EUR 250,- is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mutaties en suggesties
We verzoeken je vriendelijk om wijzigingen in contactgegevens z.s.m. aan ons door te geven zodat onze database op orde is en blijft. Ken je iemand, werkzaam binnen de vrachtindustrie, die nog geen lid is maar wel interesse heeft in onze bijeenkomsten? Laat het ons weten!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de ACBC,

Esther, Nick en Kiona