Ook al is het volgens de kalender nu winter, de temperaturen zijn ongekend zacht voor deze tijd van het jaar. Kortom: een prima start van 2016! Het bestuur wenst jou en je familie een gezond en inspirerend jaar toe. We hopen dat we weer gezellige en nuttige netwerkbijeenkomsten mogen organiseren in 2016.

Kascommissie
De kascommissie, bestaande uit Edwin de Jongh en Frits Debois, heeft het financieel verslag van 2015 (met alle bijbehorende stukken) goedgekeurd. Daar zijn we uiteraard erg tevreden over. De contributiefacturen voor 2016 worden voor 1 maart naar alle leden gemaild door onze nieuwe penningmeester Kiona.

Agenda 2016
We kunnen melden dat op woensdag 23 maart de eerste reguliere bijeenkomst van 2016 plaatsvindt. De uitnodiging ontvang je binnenkort per mail. We wijken eenmalig uit naar de woensdag i.v.m. Witte Donderdag (24 maart). De definitieve agenda voor 2016 zullen wij zo spoedig mogelijk op de website plaatsen. Hou dus http://www.acbc.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

1e Themabijeenkomst 25 februari
Zoals aangekondigd gaan we naast de vier gebruikelijke bijeenkomsten, themabijeenkomsten organiseren, exclusief voor leden van de ACBC. Er zullen uiteenlopende onderwerpen behandeld worden waar leden mee te maken (kunnen) krijgen in de bedrijfsvoering.
De aftrap wordt gegeven door HRM Highway. De uitnodiging heb je inmiddels ontvangen. Je kan je nog tot 15 februari aanmelden via info@acbc.nl en ook je collega (HR/PZ) is uiteraard van harte welkom. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 februari van 15.30 – 18.00u in Restaurant Lieveling.

Zijn er andere thema’s die jij graag behandeld zou willen zien? Laat het ons weten. Dan gaan wij kijken of we een spreker kunnen regelen.

Ledenlijst op website
Sinds 1 januari staat de actuele ledenlijst op http://www.acbc.nl (behalve de namen van de leden die hebben aangegeven dat niet te willen).

Aangeboden: exposure voor jouw bedrijf!
Wil je exposure voor jouw bedrijf bij de leden van de ACBC en tegelijkertijd een bijeenkomst financieel mede mogelijk maken? Word dan sponsor van een bijeenkomst! Wij werken niet met vaste sponsorpakketten; alles vanaf EUR 250,- is bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Mutaties en suggesties
We verzoeken je vriendelijk om wijzigingen in contactgegevens z.s.m. aan ons door te geven zodat onze database op orde is en blijft. Ken je iemand, werkzaam binnen de vrachtindustrie, die nog geen lid is maar wel interesse heeft in onze bijeenkomsten? Wij horen het graag! We willen niet discrimineren maar vooral dames zijn van harte welkom….

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de ACBC,

Esther, Nick en Kiona