Het kaarsje van 2014 hebben we uitgeblazen en we verwelkomen 2015, een jaar vol nieuwe kansen en uitdagingen. Het bestuur van de ACBC wenst jou een gezond en succesvol 2015 toe!

Terugblik 1e Pubquiz luchtvracht
Voor het eerst in zijn geschiedenis organiseerde de ACBC een heuse Pubquiz luchtvracht. De ruim 65 deelnemers werden verdeeld over 9 teams waarin alle disciplines vertegenwoordigd waren. Er werd fanatiek gestreden om de eer en om een goodybag met leuke cadeautjes van o.a. Securitas, de sponsor van de avond.
Team Delta ging er met de prijs vandoor. Onder de bezielende leiding van teamcaptain Mariët Zöllner beantwoordden zij 15 van de 18 vragen goed.
Overigens werd een niet nader te noemen team gediskwalificeerd vanwege ongeoorloofd internetgebruik tijdens de quiz 😉 Voor de inwendige mens werd zoals altijd goed gezorgd door het team van Papa’s Beach House; het walking dinner was heerlijk. Onze auto’s stonden veilig op het parkeerterrein dankzij de bewaking door Securitas, waarvoor onze hartelijke dank! We mogen concluderen dat het een geslaagde avond was en dat de Pubquiz in goede aard viel bij alle aanwezigen. Wij kregen dan ook van meerdere leden het verzoek om de Pubquiz er vooral in te houden!

Financiën
Zoals in de vorige nieuwsbrief aangekondigd, handhaven wij de contributie van EUR 100,- per persoon / EUR 350,- per bedrijf (4 personen). De factuur ontvang je uiterlijk half februari en we verzoeken je vriendelijk om zorg te dragen voor een tijdige betaling. Afgelopen jaar hebben we namelijk verschillende leden meerdere keren moeten manen om te betalen.

Kascommissie
De kascommissie bestaande uit Edwin de Jongh en Frits Debois, heeft het financieel verslag van 2014 (met alle bijbehorende stukken) goedgekeurd. Daar zijn we uiteraard erg tevreden over.

Agenda 2015
We kunnen melden dat op donderdag 19 maart de eerste bijeenkomst van 2015 plaatsvindt. De uitnodiging ontvang je binnenkort. De definitieve agenda voor 2015 zullen wij zo spoedig mogelijk op de website plaatsen. Hou dus www.acbc.nl in de gaten voor het laatste nieuws.

Ledenlijst op website
Ons streven is om in het 1e kwartaal de actuele ledenlijst op www.acbc.nl te plaatsen (behalve de namen van de leden die hebben aangegeven dat niet te willen).

De uitnodiging voor de bijeenkomst van 19 maart ontvang je binnenkort per mail. Ken je iemand, werkzaam binnen de branche, die nog geen lid is maar wel interesse heeft in onze bijeenkomsten? Wij horen het graag!

Met vriendelijke groet,
het bestuur van de ACBC,

Esther, Nick en Gerda